Lezingen

Integrale_Coaching0013

 

Ik geef lezingen over diverse onderwerpen:

  • Het nest: Kinderen hebben een warm en veilig nest nodig om zich optimaal te kunnen ontplooien en op te groeien tot gelukkige, veerkrachtige en zelfzekere volwassenen. Maar hoe creëer je een warm en veilig nest? Wat is daarvoor nodig? Waar zitten de valkuilen en hoe kan het anders?
  • Relaties: Wat zijn de bouwstenen voor een duurzame relatie? In welke patronen zitten we vaak vast? Wat kunnen we eraan doen?
  • Opvoeding en bewust ouderschap: Wat zijn de noden van een kind? Hoe kunnen we als ouder deze noden correct invullen? Wat kunnen we beter vermijden? En hoe zit het met onze eigen noden?
  • Scheiding en kinderen: Wat is de impact van een scheiding op kinderen? Wat betekent een scheiding voor kinderen? Wat kan je als ouder doen om je kind op een gepaste manier doorheen de scheiding te loodsen? Op welke verschillende manieren kan een kind reageren en waarom? Welke rol kunnen grootouders op zich nemen?

 

Ben je geïnteresseerd of wil je een lezing aanvragen, neem dan gerust contact met mij op via mail (info@katrienballinckx.be) of telefonisch (0497/48 51 59).

 

AGENDA  LEZINGEN

 

HET NEST

Donderdag 1 oktober 2015 om 20u – Bibliotheek Lovendegem.

Organisator: Bibliotheek Lovendegem ism de Gezinsbond

Inschrijving: via bib Lovendegem

 

Maandag 12 oktober 2015 om 19u30 – OC D’Oude School te Stekene

Organisator: Gezinsbond Stekene ism het Lokaal Overleg Kinderopvang Stekene

Inschrijving: via Gezinsbond Stekene

 

Maandag 16 november 2015 om 20u – Hoofdbibliotheek St. Niklaas

Zondag 1 november 2015 op de Boekenbeurs – verdere details volgen later