Wie is Katrien Ballinckx

Wie is Katrien Ballinckx

Katrien Ballinckx

is in 2009 in Centrum Open Mind gestart als relatietherapeute en erkend familiaal bemiddelaar, nadat ze 14 jaar als advocaat heeft gewerkt.

Haar eigen groeitraject op relatievlak en de vele opleidingen, die zij in Centrum Open Mind heeft gevolgd (familieopstellingen/systeemcoach, communicatiecoach, traumatherapeut, therapeutische vaardigheden, helder waarnemen, HSP, rouw en loslaten) gaven Katrien een rijkdom aan inzichten, kennis en ervaringen, waar zij graag iets wilde mee doen. Het betekende de start van een nieuwe, boeiende job.

Doordat Katrien zelf een hele weg op relatievlak heeft afgelegd, heeft ze voeling met wat er tussen partners speelt. In welke belemmerende patronen zij vastzitten. Wat er moet veranderen om een harmonieuze relatie te krijgen en hoe je die verandering kan integreren. Ze weet heel goed wat in een relatie werkt en niet werkt.

Een ander sterk punt van Katrien is dat zij relaties van op een gepaste afstand kan bekijken, zonder partij te kiezen en zonder oordeel, maar in respect voor de mens.

Naast partner is Katrien moeder van twee hoog gevoelige dochters. Ook als ouder heeft zij al heel wat ervaring en kennis opgedaan. Haar partner heeft nog drie kinderen uit een vorig huwelijk. Zij is dus bovendien vertrouwd met de problematiek van nieuw samengestelde gezinnen.

Haar werk is Katrien haar passie, dat ze met veel enthousiasme doet.

Naast het begeleiden van koppels naar een meer harmonieuze relatie, het coachen van ouders en individuele therapie, bemiddelt Katrien bij scheidingen. Meer info hierover vind je op www.scheiding-en-kinderen.be.